Повеќе села во општина Ново Село ќе бидат без струја

17 Февруари 2015

Утре, (среда, 18 февруари), во периодот 09:00 до 15:00 часот без снабдување со електрична енергија ќе останат населените места

Утре, (среда, 18 февруари), во периодот 09:00 до 15:00 часот без снабдување со електрична енергија ќе останат населените места: Бајково, Ново Село, Стиник, Самоилово, Смолари, Барбарево, Сушица, Старо Коњарево и Дражево, а во времето од 10:00 до 12:00 часот селото Радово.