Утре без струја неколку села во регионот на Ново Село

27 Јануари 2015

Коњарево, Самоилово, Барбарево, Смолари, Бајково, Стиник и Дражево, како и кратко исклучување на цело Ново Село

Утре, (среда, 28 јануари), во периодот од 09:00 до 15:00 часот без снабдување со електрична енергија ќе останат населените места: Коњарево, Самоилово, Барбарево, Смолари, Бајково, Стиник и Дражево, како и кратко исклучување на цело Ново Село - информираат од ЕВН Македонија за конзумот КЕЦ Струмица.