Утре прекин на струјата во општина Ново Село

28 Август 2015

Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат дека утре (сабота, 29 август), во периодот од 09:00 до 15:00 часот ќе има прекин на електричната енергија

Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат дека утре (сабота, 29 август), во периодот од 09:00 до 15:00 часот ќе има прекин на електричната енергија во Ново Село, и тоа: Пекара „Троскот“, Кланица и Водовод, населените места Бајково, Ново Коњарево, Дражево, Старо Коњарево и граничниот премин кон Бугарија.