Магазин

Во средата во Concept café во Струмица
Популарниот Џамбо Агушев и неговиот оркестар беа…
Викендот во организација на Македонското друштво „Пирок“…
Познатиот вокален солист од Струмица, професорот од…
Струмичкиот бренд во трговијата „РАЗНОПРОМЕТ АС“, кој…
Првата специјализирана продавница за здрава и органска…
Во многу поголем простор, целосен преглед на…
Струмичкиот бренд „BU COFFEE“, првото кафуле „на…

Business Coffee powered by AVON

Ноември 07, 2019
Брендот „AVON“ во ресторанот „Космополите“ во Струмица
ВИДЕО од промоцијата на настанот „Бренд Струмица“…
Познатиот струмички глас, талентираниот Јовче Пандев со…
Познатиот струмички бенд „Болеро“ со вокалниот солист,…
Во домот на популарната фолк пејачка Благица…
Познатиот музичар од Струмица, Димитар Арапов, по…
Струмица доби нова современа оптика, која се…