ВИДЕО: Кош од центар без да го гледа!

27 Ноември 2016

Атракција на кошаркарскиот дуел Струмица - Работнички. Честиот посетител на кошаркарските натпревари на КК Струмица, струмичанецот...

Атракција на вчерашниот кошаркарски дуел Струмица - Работнички. Честиот посетител на кошаркарските натпревари на КК Струмица, струмичанецот Зоки, постигна кош од центар, свртен без да го гледа кошот, предизвикувајќи ерупција во салата „Парк“.

 

Погледнете го видеото објавено на социјалните мрежи.