Александра Јанева и Гонце Ѓоргиева „во живо“ на ФБ за своите фанови

23 Октомври 2016

Во одредени моменти во живо Александра и Гонце ја следеа и до 1000 фејсбук фанови

Струмичкат поп звезда Александра Јанева, заедно со Гонце Ѓоргиева на гитара имат Фејсбук дружењее со музика.

 

Тие за своите фанови отпеа повеќе песни што од домашната, што од странската музичка продукција.

 

Во одредени моменти во живо Александра и Гонце ја следеа и до 1000 фејсбук фанови.

 

Под стримингот на ФБ следеа огромен број коментари кои го поздравија ваквиот начин на комуникација, а ја поздравуваа Александра која рече дека во отсуство на пуштање на македонска музика по медиумите, ова е добар начин да се слушне убава македонска песна.

 

следење во живо >>>