Се омажи Харита Арнаудова! Ми фалеше татко ми да ми запее на свадбата

17 Октомври 2016

Таа викендот во Охрид, по три години љубовна врска се венча со охриѓанецот Иво Каралевски - пишува ВЕСТ

Ќерката на фолк легендата Гоце Арнаудов, Харита заплива во брачните води. Таа викендот во Охрид, по три години љубовна врска се венча со охриѓанецот Иво Каралевски - пишува ВЕСТ.

 

„Ми фалеше татко ми да ми запее на свадбата“ - изјавила Харита за ВЕСТ.