ВИДЕО: Распеаните спортисти Захов и Радичевиќ

16 Септември 2016

Погледнете го видеото на „Инстаграм“, како двајцата ја пеат песната „Денови и години“ од Нина Бадриќ

На познатиот вљубен спортски пар, фудбалерот Дино Захов и ракометарката Јованка Радичевиќ добро им оди и во музиката.

 

Погледнете го видеото на „Инстаграм“, како двајцата ја пеат песната „Денови и години“ од Нина Бадриќ.