Сузана Гавазова се тепаше со перниците на Алмак!?

11 Август 2016

Таа за да го докаже високиот квалитет на перниците на „Алмак“, успеа да го совладата водителот на акцијата Горан Енимитев - Бушав, во туркање и тепање со перници

За убав сон и здрав живот, треба да се користат душеците и перниците на „Dream by Almak“. Ова беше препораката на атрактивната фолк пејачка Сузана Гавазова, која имаше можност да го почуствува квалитетот на новата производна линија на струмичката компанија „Алмак“, во рамките на акцијата „Сонувај отворено“, во која си доби подароци.

 

Сузана имало слушнато за предностите и квалитетот на производите од „Dream by Almak“, но заради нејзниот престој во Шведска, немала можност да ги почуствува.

 

Таа за да го докаже високиот квалитет на перниците на „Алмак“, успеа да го совладата водителот на акцијата Горан Енимитев - Бушав, во туркање и тепање со перници, а Гавазова добра се покажа и во фрлање перници во кош.

 

„Dream by Almak“ од синоќа секоја вечер во градскиот парк во периодот од 18 до 21 часот, организира забавна наградна игра „Сонувај отворено“ и на сите струмичани им ги презентира предностите на својата нова производна линија. Учесниците во наградната игра можат да добијат и подароци.

 

Од компанијата „Алмак“ ги покануваат струмичаени сите заедно да сонуваат на отворено на душеците и перниците на „Dream by Almak“ до сабота, кога е финалната наградна игра, каде водител ќе биде познатиот Сашко Коцев.