НАСТАН: „Dream Open” – Сонувај отворено

08 Август 2016

„DREAM by AlMak“ ви го најавува настанот „Сонувај oтворено“, кој ќе се одржи на 10-ти, 11-ти, 12-ти и 13-ти август со почеток во 18:00 часот

„DREAM by AlMak“ ви го најавува настанот „Сонувај oтворено“, кој ќе се одржи на 10-ти, 11-ти, 12-ти и 13-ти август со почеток во 18:00 часот, во големиот Градски парк во Струмица.

 

Несебично искористувајќи ја позитивната енергија, создадена од настаните на годинашниот „Струмица ОПЕН Фестивал“, „DREAM Open“ со настан во кој преку игра и забава ќе ги дознаете предностите и квалитетот на производите од „DREAM by AlMak“ и ќе бидете наградени.

 

Потенцираме: Ќе ви одземе малку од вашето време, но погледнете ја презентацијата на два од нашите производи, бидете запознаени, следуваат изненадувања...

 

Затоа следете ја Фејсбук страницата: https://www.facebook.com/almak.mk/?fref=ts и ќе бидете благовремено известени за игрите, наградите, производите, квалитетот, здравиот СОН...

 

Дојдете да СОНУВАМЕ ОТВОРЕНО!