ФЛЕШ ВЕСТИ

Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Македонскиот претставник, струмичанецот Васил Гарванлиев не се…
Активните мерки за ограничување на движењето поради…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје…
И младинците на одбојкарскиот клуб „ЏИО Струмица“…