ФЛЕШ ВЕСТИ

Поради отстранување дефект на водоводна цевка, денеска…
На булеварот „Маршал Тито“ во Струмица, пред…
Во последните 24 часа направени се 971…
ЈЗУ „Општа болница“ во Струмица денеска од…
Во „Главната болница“ во Струмица се монтирани…
Поради отстранување на дефект на водоводна цевка…
Во изминатото деноноќие се направени 1019 тестирања…
Во изминатото деноноќие во земјава се потврдени…
Најголема бројка досега на новозаразени со коронавирусот…
Општина Струмица ќе ги субвенционира жителите на…
На денешната 59-та седница Владата донесе заклучок…
Вечерва во 22:51 и 22:52 часот е…
Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека денеска…
Бројот на Противпожарната единица во Струмица - …