ФЛЕШ ВЕСТИ

Општина Струмица ќе ги субвенционира жителите на…
На денешната 59-та седница Владата донесе заклучок…
Вечерва во 22:51 и 22:52 часот е…
Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека денеска…
Бројот на Противпожарната единица во Струмица - …