ФЛЕШ ВЕСТИ

Во последните 24 часа направени 1648 тестирања,…
Во Македонија во последните 24 часа направени…
Од Министерството за здравство информираат дека во…
Доцна попладнево околу 18:30 часот на локалниот…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради санирање…
Во последните 24 часа од направените 1697…
Вечерва околу 20:40 часот на раскрсницата од…
Вчера во 23:00 часот во СВР Струмица …
Во последните 24 часа се направени 387…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Во последните 24 часа направени 1769 тестирања,…
Докторка од ЈЗУ „Општа Болница“ - Струмица
Во изминатите 24 часа од направените 1618…