ФЛЕШ ВЕСТИ

Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека поради…
Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните…
Од Противпожарната единица на Струмица информираат дека…
Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните…
Екипата на „ЏИО Струмица“ остана без пораз…
Општините први ја послушаа препораката на Владата…
СВР Струмица информира дека вчера околу 10:00…
Васил Бубев, директор на детските градинки во …
Монографијата „Цареви кули – Струмица“ (Од праисторијата…
Трафостаниците во градот Струмица добиваат нов лик.…
СВР Струмица информира дека вчера околу 16:00…
Сообраќајот на магистралниот пат А4 Струмица –…