ФЛЕШ ВЕСТИ

Изминатата ноќ полицијата спроведе акциска контрола за…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Од Автомото сојузот на Македонија информираат дека…
Поради изведување градежни работи – асфалтирање со…
Денеска се асфалтираше улицата „Цветан Димов“ во…
СВР Струмица информира дека вчера во 10:30…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Кандидатот за градоначалник на општина Василево од…
Според Државната изборна комисија во општина Василево
СВР Струмица информира дека вчера околу 13:30…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…