ФЛЕШ ВЕСТИ

Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради санирање…
Во последните 24 часа од направените 1697…
Вечерва околу 20:40 часот на раскрсницата од…
Вчера во 23:00 часот во СВР Струмица …
Во последните 24 часа се направени 387…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Во последните 24 часа направени 1769 тестирања,…
Докторка од ЈЗУ „Општа Болница“ - Струмица
Во изминатите 24 часа од направените 1618…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Во Струмица денеска се евидентирани двајца починати…
Во последните 24 часа направени се 1368…
СВР Струмица информира дека вчера во 09:30…