ФЛЕШ ВЕСТИ

Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Во последните 24 часа направени 1769 тестирања,…
Докторка од ЈЗУ „Општа Болница“ - Струмица
Во изминатите 24 часа од направените 1618…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Во Струмица денеска се евидентирани двајца починати…
Во последните 24 часа направени се 1368…
СВР Струмица информира дека вчера во 09:30…
Во последните 24 часа од направените 1253…
Струмица со уште четири нови случаи со…
Пенлива декорација во фонтаната на булеварот „Маршал…
Денеска започна реконструкцијата на отвореното спортско игралиште…
Во последните 24 часа направени се 793…
Во последните 24 часа направени се 997…
Во последните 24 часа направени се 1486…
Според денешниот билтен на Министерството за здравство,…