ФЛЕШ ВЕСТИ

Екипата на „ЏИО Струмица“ остана без пораз…
Општините први ја послушаа препораката на Владата…
СВР Струмица информира дека вчера околу 10:00…
Васил Бубев, директор на детските градинки во …
Монографијата „Цареви кули – Струмица“ (Од праисторијата…
Трафостаниците во градот Струмица добиваат нов лик.…
СВР Струмица информира дека вчера околу 16:00…
Сообраќајот на магистралниот пат А4 Струмица –…
Од АМСМ информираат дека од 18:10 часот…
Министерството за здравство во денешниот ковид извештај…
Министерството за здравство информира дека во изминатите…
Од регионалниот Центар за управување со кризи…
„Телекабел“ ги информира своите корисници од Струмица
Денеска понеделник, (4 јануари), од 11:15 до…
Ова е внатрешниот дел на Трговскиот центар…