ФЛЕШ ВЕСТИ

Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Синоќа околу 22:30 часот на патот Раборци…
Синоќа во 20:50 часот во СВР Струмица,…
Сеизмолошката опсерваторија при Природно-математичкиот факултет во Скопје,…
Утрово полициски службеници од СВР Струмица го…
Во Струмица итно е потребно дарител со…
Министерот за образование и наука, Јетон Шаќири…
ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информира дека…
Од Противпожарната единица на Струмица информираат дека…
ОД ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…