ФЛЕШ ВЕСТИ

Две момчиња, едно од струмичко Ново Село,…
Вчера, полициски службеници од Секторот за внатрешни…
Од ЕВ Македонија – КЕЦ Струмица информираа…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Возниот парк на ЈПКД „Комуналец“ Струмица е…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Вчера во периодот од 15:00 до 21:00…
Од Авто Мото сојузот на Македонија (АМСМ)…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица за…
Од СВР Струмица информираат дека синоќа во…
По речиси тримесечен распуст 2690 средношколци во…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…