ФЛЕШ ВЕСТИ

Договорена соработка помеѓу Општина Босилово и Друштво…
Искусната Величе Каралијска во наредната сезона ќе…
Јордан Серафимовски се враќа во својот матичен…
Вчера во периодот од 17:00 до 23:00…
Синоќа околу 01:30 часот на регионалниот пат…
СВР Струмица информира и дека утрово во…
Вечерва пред 20:30 часот дел од градот…
Вчера во село Василево, струмичко, пред спортска…
Од вчера активен е пожар меѓу струмичките…
Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека поради…
До среда, 27 Јули подрачјето на нашата…