ФОТО: Комуналното од Босилово ги расчистува каналите

04 Февруари 2015

Расчистувањето на каналите и санирањето на дефектите, настанати од обилните врнежи

Активностите на ЈПКД „Огражден“ и општина Босилово околу расчистувањето на каналите и санирањето на дефектите, настанати од обилните врнежи и невремето изминативе денови продолжуваат.