ФОТО: Стадионот на „Хоризонт“ се претвори во езеро!

02 Февруари 2015

Излевањето на речните корита и врнежите во изминатите денови, стадионот на ФК „Хоризонт“ во Турново го претворија во езеро

Излевањето на речните корита и врнежите во изминатите денови, стадионот на ФК „Хоризонт“ во Турново го претворија во езеро...


ФОТО: www.24strumica.mk