ФОТО: Моноспитово и Бориево под вода!

02 Февруари 2015

Моноспитово и Бориево под вода. Повеќето куќи во овие населени места се под вода од излевањето на реката Струмица...

Моноспитово и Бориево втор ден под вода. Повеќето куќи во овие населени места се под вода од излевањето на реката Струмица. Водата не се повлекува од нивните домови. Штетите се големи...