Без вода за пиење жителите на Босилово, Робово и Еднокуќево

03 Јули 2015

Денеска (петок, 3 јули), во периодот од 08:30 до 16:00 часот ќе има прекин во водоснабдувањето

Поради поставување на нова водоводна мрежа, се известуваат жителите од населените места Босилово, Робово и Еднокуќево, кои се снабдуваат со вода за пиење преку водоводниот систем од Филтер станицата „Иловица“, дека денеска (петок, 3 јули), во периодот од 08:30 до 16:00 часот ќе има прекин во водоснабдувањето.