Избор на Уредникот

Јаневски: Имам голема желба и најсериозна намера да го решам проблемот во Софилар

Јаневски: Имам голема желба и најсериозна намера да го решам…

Дек 16, 2017 Струмица

„Ќе го забрзаме процесот на легализација на бесправно изградените објекти во месноста Софилар. Жителите конечно ќе ги уживаат бенефитите од урбанизаци...

ВИДЕО: Бугари и Македонци заедно ја прославија годишнината од раѓањето на Никола Вапцаров во Банско

ВИДЕО: Бугари и Македонци заедно ја прославија годишнината о…

Дек 08, 2017 Струмица

Бугари и Македонци заедно се поклонија пред споменикот на поетот и револуционер Никола Вапцаров, во неговиот роден град Банско, Бугарија - пишува буга...

Даскаловски: Политиката не смее да биде дел од работата на ова тело

Даскаловски: Политиката не смее да биде дел од работата на о…

Дек 07, 2017 Струмица

Претседателот на Советот на општина Струмица, Марјан Даскаловски, по напуштањето на денешната седница на членовите на Советот од редовите на ВМРО-ДПМН...