Видео

По повод заминувањето во пензија на актерот при Струмичкиот народен театар, Томе Ментинов, синоќа на малата сцена во Центарот за култура во Струмица се одржа Свеченост во негова чест...

ВИДЕО

cache/resized/58819469f1c3252e7656da3d94f00395.jpg
08 Фев 2015

ВИДЕО од „градот мој“ Струмица

cache/resized/7812babe9f4caac42383471afbf9525b.jpg
11 Сеп 2014

Пукотници ги разбудија струмичани! Градот е ослободен!

cache/resized/67c678415b3057e00f86b87c527f2996.jpg
24 Нов 2014

ЕТНО ВЕШТА ЖЕНА „Струмица 2014“

cache/resized/78d296268c7f1725379e9f7e08cccafb.jpg
06 Јан 2015

Градоначалникот Зоран Заев во посета на првото родено бебе во 2014-та

cache/resized/ae76d8752c28215e4c136cc8e3850409.jpg
05 Јан 2015

Актерот Томе Ментинов замина во пензија