Видео

Градоначалникот Зоран Заев во посета на првото родено бебе во 2014-та

ВИДЕО

cache/resized/58819469f1c3252e7656da3d94f00395.jpg
08 Фев 2015

ВИДЕО од „градот мој“ Струмица

cache/resized/7812babe9f4caac42383471afbf9525b.jpg
11 Сеп 2014

Пукотници ги разбудија струмичани! Градот е ослободен!

cache/resized/67c678415b3057e00f86b87c527f2996.jpg
24 Нов 2014

ЕТНО ВЕШТА ЖЕНА „Струмица 2014“

cache/resized/78d296268c7f1725379e9f7e08cccafb.jpg
06 Јан 2015

Градоначалникот Зоран Заев во посета на првото родено бебе во 2014-та

cache/resized/ae76d8752c28215e4c136cc8e3850409.jpg
05 Јан 2015

Актерот Томе Ментинов замина во пензија