„ПРЕСТИЖ“ бара девојка за масирање

07 Ноември 2017

Центарот за убавина „ПРЕСТИЖ“ од Струмица има потреба од девојка физиотерапевт или девојка која има искуство во масирање. Пријавување директно во „ПРЕСТИЖ“ или на телефон: 075/425-873.