Пица ресторан во Фулендорф - Германија има потреба од работници

09 Август 2017

Пица ресторан во Фулендорф - Германија има потреба од работници од Струмица кои поседуваат бугарски пасош, за следните работни места:

- Пица мајстор со работно искуство на подготвување пици во фурна,

- Кувар со познавање на балканската и италијанската кујна,

- Келнер со или без работно искуство.

Подетални информации и пријавување на: 070/872-310.