Слаткарницата „Sugarland“ има потреба од работнички

07 Август 2017

 

Слаткарницата „Sugarland“ од Струмица има потреба од работнички за работа во слаткарницата со или без искуство за подготвување или украсување торти. Плата поволна, по договор. Пријавување и подетални информации на: 075/468-237.