Бутик „ИМИЏ-М“ има потреба од девојка за работа

25 Јули 2017

Бутик „ИМИЏ-М“ има потреба од девојка за работа во бутикот со работно искуство. Пријавување директно во бутикот, кој се наоѓа на први кат во ТЦ „Глобал“ во Струмица, секој работен ден од 11:00 до 17:00 часот или на ФБ профилот: https://www.facebook.com/stole.karatanov