Фирма за достава од Струмица бара работници

15 Јуни 2017

Фирма за достава од Струмица бара работници со полно работно време и обезбедена обука. Се што ви е потребно е Б или М возачка дозвола, комуникативност и желба за работа. Сите заинтересирани да се пријават на: 075/942-558.