„ДИЈАГОНАЛА“ има потреба од продавачка

09 Јуни 2017

Продажно-изложбениот салон „ДИЈАГОНАЛА“ Струмица има потреба од продавачка. Подетални информации и пријавување на: 070/354-933 и 034/354-933.