СЕ ПРОДАВА Škoda Superb

27 Мај 2017

Се продава автомобил Škoda Superb 2.5tdi 165ks avtomatik, произведен 2004 година. Увезен од Швајцарија пред 3 години и е со македонски таблици. Цена 4.000 евра. Подетални информации на: 070/710-939.