СЕ ПРОДАВА Mercedes-Benz А-класа

27 Мај 2017

Се продава автомобил Mercedes-Benz А-класа, модел А 140, произведен 2001 година. Регистрирана до ноември 2017-та, со бугарски таблици и зелен картон. Цена 1.700 евра. Подетални информации на: 070/710-939.