Бутик „ИМИЏ-М“ има потреба од работничка во текот на летото

23 Мај 2017

Бутик „ИМИЏ-М“ од Струмица, кој се наоѓа на I кат во ТЦ „Глобал“, има потреба од работничка на одредено работно време во текот на летниот период. Пријавување на Фејсбук профилот: https://www.facebook.com/stole.karatanov?fref=ts или директно во бутикот секој работен ден.