Млечен ресторан од Струмица има потреба од работничка

19 Мај 2017

Млечен ресторан од Струмица има потреба од работничка за производство на бели пецива. Пријавување и подетални информации на: 034/331-454, секој работен ден од 9 до 16 часот.