Посредувам во издавање Швајцарска „Б Виза“

05 Мај 2017

Посредувам во издавање Швајцарска „Б Виза“ со важност од 5 години за лица со ЕУ пасош. Процесот на издавање е во рок од 1 месец. 100% загарантирано. Плаќање може пред и после издавање на визата. Цена и подетални информации на 078/284-438.