Се бара жена за работа во работилница за производство на храна

18 Април 2017

Продавница за здрава и органска храна од Струмица има потреба од жена на возраст од над 30 години за работа во работилница за производство на здрави прехранбени производи. Подетални информации и пријавување на: 072/250-200.