Бутик „ИМИЏ-М“ бара девојка за работа

08 Март 2017

Бутик „ИМИЏ-М“ од Струмица, кој се наоѓа на I кат во ТЦ „Глобал“, има потреба од работничка со или без работно искуство. Пријавување на Фејсбук профилот: https://www.facebook.com/stole.karatanov?fref=ts или директно во бутикот секој работен ден.