Се продава дуќан на Леблебеџиската улица во Струмица

04 Март 2017

Се продава дуќан на Леблебеџиската улица во Струмица со површина од 55м². Цена: 40.000 евра. Подетални информации на: 070/267-620 и 070/380-623.