РАЗНОПРОМЕТ АС има потреба од продавач

21 Февруари 2017

РАЗНОПРОМЕТ АС Струмица има потреба од продавач. Пријавување директно во РАЗНОПРОМЕТ АС, кој се наоѓа на излезот од Струмица кон Дабиље, секој работен ден од 09:00 до 16:00 часот.