Се бара продавачка

12 Мај 2017

Продавницата за прехранбени производи „Еделвајс ПЕ-ЕМ“, која се наоѓа на самиот плоштад во Струмица, има потреба од продавачка. Подетални информации и пријавување на: 071/326-665 и 034/343-217 или директно во продавницата.