„Алмак“ има потреба од вработување на 30 тапетари

29 Јануари 2017

Фабриката за производство на мебел „Алмак“ од Струмица, поради зголемен обем на работа, има потреба од 30 тапетари. Пријавување на телефоните: 034/326-420 и 071/345-524.