Бензинска станица од Струмица има потреба од работничка со или без работно искуство. Подетални информации и пријавување секој работен ден…
Струмичка компанија има потреба од една жена за работа во кујна. Подетални информации и пријавување на: 072/250-200.
„Терзи Компани“ од Струмица има потреба од еден магационер и монтери за соларни системи. Подетални информации и пријавување на: 070/310-166…
Бутик „ИМИЏ-М“ од Струмица, кој се наоѓа на I кат во ТЦ „Глобал“, има потреба од работничка со или без…
Се продава дуќан на Леблебеџиската улица во Струмица со површина од 55м². Цена: 40.000 евра. Подетални информации на: 070/267-620 и…
Се продава CITROEN C4, бензин, произведен 2011, прва регистрација мај 2012, со поминати 57.000 км, со фул опрема, комлет зимски…
РАЗНОПРОМЕТ АС Струмица има потреба од продавач. Пријавување директно во РАЗНОПРОМЕТ АС, кој се наоѓа на излезот од Струмица кон…
Orb (Orbserve) е стартап компанија чијашто цел е да го револуционизира начинот на кој ги доживуваме местата кои што ги…
Продавницата за прехранбени производи „Еделвајс ПЕ-ЕМ“, која се наоѓа на самиот плоштад во Струмица, има потреба од продавачка. Подетални информации…
Се издава стан од 60 м² во центарот на Струмица, спроти малиот Градски парк. Подетални информации на: 072/250-200.
Нова пицерија во отворање во Струмица има потреба од пица-мајстори. Подетални информации и пријавување на: 078/420-180.
Се продава куќа со дворно место на влезот во село Босилово, на самиот транзитен пат до амбулантата. Цена по договор.…
Фабриката за производство на мебел „Алмак“ од Струмица, поради зголемен обем на работа, има потреба од 30 тапетари. Пријавување на…