Да му помогнеме на малиот Антонио од Добрејци

09 Ноември 2017

Антонио Мавров од Добрејци, Струмица, на возраст од неполни 3 години, боледува од лимфоидна леукемија, а неговото семејство се обраќа до сите хумани луѓе за помош.

Сите кои сакаат да помогнат за лекувањето на ова дете, може да донираат на следната сметка:

270700035393309 ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ, на име: Жаклина Маврова

Да спасиме детски живот...