ВИДЕО: Прекрасниот концерт на Александра Јанева покрај езерцето

23 Август 2017

Погледнете дел од прекрасниот концерт на Александра Јанева, покрај езерцето во големиот Градски парк во Струмица, во рамките на Манифестацијата „Струмица ОПЕН Фестивал 2017“.