Прекин на електричната енергија во Штука

22 Август 2017

Денеска (вторник, 22 август), во периодот од 09:00 до 15:00 часот ќе биде прекинато снабдувањето со електрична енергија во селото Штука, од центарот према селото Иловица - информираат од ЕВН Македонија за конзумот на КЕЦ Струмица.